Spaophold

Forside » Spaophold

Hos deals-ophold, sammenligner vi forskellige ophold med fokus på spa og wellness. Vi har samlet forskellige spaophold et sted, så du nemt kan finde dit næste ophold. Vi tilbyder forskellige spaophold med forskellige behandlinger og faciliteter rundt om i Danmark. Så uanset hvad du trænger til for at komme ned i gear, så finder du det hele her!

Tæt
Find NearbyRediger markør lokationFå rutevejledning

Mere om Spaophold

Historien bag Spa

Ordet spa kommer fra den latinske sætning ”Salus per aqua” som på dansk oversættes til ”helse gennem vand”. Et spa ophold er et ophold hvor der er stort fokus på wellness og afslapning.

De første spaer opstod i det antikke Grækenland. I det antikke Grækenland var der mødesteder som var meget lignende det som vi kalder for spa i dag. Mødestederne blev benyttet til mange af de samme formål som vi kendertegner ved et spa i dag. Et spa’s hovedformål er at give kroppen ro til at restituere og dette har i mange kulturer og lande været en tradition for ens kropslige sundhed. I dag anvender vi stadig rengøringsmetoder af huden som de gjorde i de oldgræske spaer, metoderne indebærer skrubbe og massering af huden med olier. Siden det antikke Grækenland har mennesket altså haft kendt til betydningen af kropslig sundhed og selvforkælelse.

Spaophold Danmark

Uanset om du har brug for selvforkælelse eller et ophold for at komme ned i gear, så kan du rundt om i Danmark finde forskellige spaophold. Alt efter hvilket spaophold der er tale om varierer det fra sted til sted om hvad et spa indebærer. I de fleste spaophold, kan du finde saunaer, thalasso spa, termiske bade, saltbade og mange andre metoder som er med til at restituere din krop og holde en god kropslig sundhed.

Hvilket spa skal jeg vælge?

Til at starte med er der mange spaophold som tilbyder forskellige oplevelser på deres faciliteter. Nogle har fantastiske spa og wellness områder, mens andre har lagt mere fokus på at give en luksuriøs oplevelse, med spa, wellness golf og naturoplevelser.

Spaophold Sjælland

På Sjælland finder man nogle af de mere eksklusive spaophold, hvor der også indgår hotel ophold eller et gourmet ophold. Tag til det nordlige Sjælland og nyd et weekendophold væk fra hverdagens stress og byens larm, kom helt ned i gear og vend tilbage til hverdagen veludhvilet, frisk og i balance.

Spaophold Jylland

Jylland byder på en række spahoteller, med stort fokus på afslapning og en pause fra hverdagen. Tager man på spaophold i Jylland, kan man også opleve jyllands mange seværdigheder, som en udvidelse af sit ophold. Jylland har for eksempel mange naturoplevelser og flot natur, kombineres dette med et spaophold kan man sikre sig en tur med et afslapningsniveau på højtryk.

Spaophold tilbud

Hos deals-ophold finder du spaophold til enhver smag. Uanset om det er spaophold for 2 eller et romantisk ophold, for at forkæle hinanden – så har vi massere af gode tilbud.

Ved køb af et spaophold deal sikrer du dig et ophold med afslapning, overnatning og en middag. Om det er til dig selv eller et ophold for 2 så finder du et spaophold der passer dig her!

Alle ophold

Sommerhus ophold

Sommerhusophold

Et par på kroophold

Kroophold

Spaophold på HimmerLand

Spaophold

Hotelophold

Hotelophold

Gastronomisk ophold på Langhoff & Juul Boutique Hotel

Gaveidéer

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Specielophold

Radisson Blu Hotel, Espoo

Skandinaviske ophold

Glamping hos Holmely

Naturophold