Skandinaviske ophold

Forside » Skandinaviske ophold

Hos deals-ophold, sammenligner vi forskellige ophold i Skandinavien. Vi har samlet forskellige skandinaviske ophold et sted, så du nemt kan finde dit næste ophold. Vi tilbyder forskellige skandinaviske ophold med forskellige aktiviteter rundt om i verden. Så du finder det hele her!

Tæt
Find NearbyRediger markør lokationFå rutevejledning

Mere om skandinaviske ophold

Trænger du til et ophold ud af landet? Så er du kommet til det rette sted! Vi tilbyder masser af ophold ude af landet, alt fra storbyferie til afslappende spaophold eller ferie for hele familien. Vores udlandsrejser tager dig rundt omkring i Europa, så du finder helt sikkert et ophold som dækker dine behov.

Destinationer

Sverige
Oplev naturen, øerne og det arktiske vildnis i nabolandet Sverige. Tag er smut over Kattegat og oplev byer som Stockholm der er kendt for spisesteder, shopping og være en by spredt over 14 øer, eller Göteborg og Malmö som begge også er kendte for gode spisesteder og shoppingsmuligheder!

Norge
I Norge finder muligheder som at stå på ski i de norske dale, vandre ture over gletsjere og ikoniske byer.
Oplev for eksempel Oslo som er kendt for shopping og museer, eller Trondheim som er kendt for spisesteder og historiske katedraler, eller Bergen som er perfekt til gåture, fisketure og kendt for skaldyrsrestauranter!

Alle ophold

Sommerhus ophold

Sommerhusophold

Et par på kroophold

Kroophold

Spaophold på HimmerLand

Spaophold

Hotelophold

Hotelophold

Gastronomisk ophold på Langhoff & Juul Boutique Hotel

Gaveidéer

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Specielophold

Radisson Blu Hotel, Espoo

Skandinaviske ophold

Glamping hos Holmely

Naturophold