Kroophold

Forside » Kroophold

Hos deals-ophold, sammenligner vi forskellige kroophold. Vi har samlet en række forskellige ophold til dig et sted, så du nemt kan finde din næste oplevelse.
Vi tilbyder kroophold over hele Danmark, med forskellige aktiviteter under opholdet.
Så uanset om du er til klassisk dansk mad eller søger en gourmet oplevelse, så finder du det med dit næste kroophold hos os!

Tæt
Find NearbyRediger markør lokationFå rutevejledning

Mere om Kroophold

Kroophold historien bag

Kroophold i Danmark går langt tilbage i danmarkshistorien. Gennem tiden har danske kroer skudt op langs landevejen igennem det meste af Danmark. Dette skyldes at kongemagten dengang bestemte at der var behov for en kro ved hver 20 km. Dette var for at sikre rejsende igennem Danmark dengang kunne nå et overnatningssted på 1 dagsrejse og ikke skulle holde på landevejen og risikere at blive røvet.
I dag er kroernes formål dog anderledes. I dag bruges et kroophold fra et overnatningssted til weekendsophold og maden varierer fra enkelt og simpelt til gourmet.

Kroophold Sjælland

Sjælland er mere end blot København!
Tager man et smut ud fra storbyen vil man kunne finde smuk natur hvor der findes en masse kroer som tilbyder weekendsophold.
Det kan være et godt alternativ at bestille et kroophold på Sjælland fremfor et sommerhus. Med et kroophold på Sjælland kan man få en afslappende tur, smuk natur og en afbræk fra storbyens larm.

Kroophold Fyn

Ligesom Sjælland har mere at byde på end bare København, så har Fyn også mere at byde på.
Fyn er indehaver af kroophold med historie og eventyr samt flotte naturomgivelser mellem skove og træer og lange marker.
Kroophold på Fyn giver også rig mulighed for at udforske historiske seværdigheder som for eksempel H.C. Andersens barndomshjem.


Kroophold Jylland

I Jylland finder du de fleste af de danske kroer. Jylland har et bredt udvalg af kroophold til enhver smag, om det er kroophold med middag henover en weekend eller blot en enkelt overnatning. Tager man til Nordjylland på kroophold, kan ma besøge feriebyen Skagen hvor man kan stå med fødderne i begge have som Danmark befinder sig i. Tager man til den mere sydlige del af Jylland, kan man tage til Danmarks ældste by Ribe. Er man til det mere vindblæsende Vestjylland kan man tage en tur ud til Vesterhavet.

Kroophold med middag

Ikke alle kroopholdene har middag inkluderet, man kan sagtens tage på kroophold og tage ud og spise lokalt i stedet. Dog er middagen på et kroophold, noget der klart kan anbefales at opleves, da det både er nemt at spise på opholdsstedet men også giver en oplevelse af enten klassisk dansk mad eller mere moderne gourmet & gastronomi.

Spar penge med et ophold fra deals-ophold

Et kroophold kan findes i hele Danmark. Om det er et kroophold på Sjælland, på Fyn eller et kroophold i Jylland, så finder du gode kroophold tilbud hos deals-ophold!
Ved køb af et deal ophold får du tilbud på kroopholdet. Dette kan være alt fra billige overnatninger til et weekend ophold for 2 med middag.

Alle ophold

Sommerhus ophold

Sommerhusophold

Et par på kroophold

Kroophold

Spaophold på HimmerLand

Spaophold

Hotelophold

Hotelophold

Gastronomisk ophold på Langhoff & Juul Boutique Hotel

Gaveidéer

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Specielophold

Radisson Blu Hotel, Espoo

Skandinaviske ophold

Glamping hos Holmely

Naturophold