Kroophold Sønderjylland

Tæt
Find Nearby Rediger markør lokation Få rutevejledning

Nyd de sønderjyske specialiteter på kroophold i Sønderjylland

Drømmer du om kålretter i lange baner, skinke, masser af røgvarer og sønderjyske pølser? Det er bare nogle af de ting, du kan nyde i Sønderjylland. Og så kommer vi heller ikke uden om æ brødtorte og resten af det sønderjyske kaffebord. Brødtorte – hvad er det nu lige for noget? Æ brødtorte, som de gæve sønderjyder kalder den, er simpelthen en rugbrødslagkage. Måske har du hørt om sådan en før, måske endda smagt den. Er brødtorten eller rugbrødslagkagen noget helt nyt for dig, kan vi helt kort fortælle, at det er en lagkage – med rugbrød i. Der er nemlig rugbrød i kagebundene.

Og det sønderjyske kaffebord? Det er en oplevelse i sig selv, og i den grad en oplevelse, du bør unde dig, hvis du tager på kroophold i Sønderjylland. Det sønderjyske kaffebord er en helt særlig tradition, der stammer helt tilbage fra 1870’erne, da Sønderjylland hørte under Tyskland. Tyskerne havde forbudt sønderjyderne at samles, hvis der blev udskænket alkohol. Men så kunne sønderjyderne jo bare drikke kaffe og spise kage i stedet – og sådan blev det sønderjyske kaffebord til, som måske i dag består lidt mere af kaffe end af kage. Det sønderjyske kaffebord er nemlig et overflødighedshorn af kager. Før i tiden bragte hver gæst en kage til fællesbordet. I dag kan du nyde sønderjysk kaffebord på Gram Slot, hvor der venter dig et overdådigt kagebord – og selvfølgelig med en god kop kaffe eller mere til.

Oplev Sønderjyllands historie, traditioner og skøn natur

Et kroophold i Sønderjylland giver dig mulighed for at opleve Sønderjyllands historie, traditioner og smukke natur helt tæt på. Mange af kroerne i Sønderjylland er gamle – ja, faktisk flere hundrede år gamle, og de har gjort en stor indsats for at bevare den traditionelle indretning. De sønderjyske kroer emmer af historie og minder fra fortiden, og dermed danner de ramme for en skøn og spændende oplevelse.

Kroværterne kan med garanti fortælle spændende historier om bygningen og området, og måske kan du få lidt gode fifs til, hvad du skal opleve. Og så får du selvfølgelig serveret god, solid kromad. De gamle kroer er også ofte at finde ude på landet – i det smukke sønderjyske landskab. Uanset hvor i Sønderjylland, du tager på kroophold, kan du gå ture i det skønne område. Her er skove, åbne vidder, bakkede landskaber og flade landskaber. I det vestlige Sønderjylland møder du det smukke vadehavsområde, hvor der ved lavvande er muligt at gå lange ture på de store strande. Måske skal turen gå til Rømø eller Fanø, som også byder på helt unik historie og kultur? En anden skøn og velbesøgt ø i Sønderjylland er selvfølgelig Als, hvor du finder den hyggelige by Sønderborg, som også byder på mange skønne oplevelser og attraktioner.

Er du til endnu mere unik ø-stemning, kan du tage på ø-ferie i Danmark. Sønderjylland byder på et rent eventyr med masser af kultur, historie og underskøn natur. Og det hele er blot et par klik væk. Så find det perfekte kroophold her og hop videre til bookingsiden.

Kroophold i Sønderjylland tilbud

Af og til kan det være rart at spare lidt penge på rejser og ophold – og kroophold er selvfølgelig heller ingen undtagelse. Men hvordan finder man nu lige tilbud på kroophold i Sønderjylland? De gode tilbud hænger nok ikke ligefrem på træerne, og der er jo ikke nogen tilbudsavis at komme efter? Vi har svarene til dig. Du kan finde tilbud på kroophold i Sønderjylland ved at holde øje på de sønderjyske kroers hjemmesider. Her sker det nemlig ind imellem, at de reklamerer for tilbud eller kampagner, hvor du kan spare lidt penge på ophold. På den måde kan du finde de billige kroophold i Sønderjylland. Der kan være tilbud i forbindelse med særlige højtider, eller bare bestemte tidspunkter.

Har du mulighed for det, kan du også tage på kroophold i hverdagen. Så kan et kroophold i Sønderjylland nemlig også være billigere, da priserne ofte er lidt lavere i hverdagen end i weekenderne. Du kan også kigge efter kroophold i Sønderjylland deals, eller tjekke på opholdsgavekorthjemmesider. Hjemmesider med opholdsgavekort kan nemlig også af og til have lidt rabatter. Måske er du heldig, at du kan få 10% i rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Så kan du jo bruge din rabat på et billigt kroophold i Sønderjylland.

Ofte stillede
spørgsmål

Kroophold i Sønderjylland koster fra omkring 7-800 kroner og opefter, alt efter hvad der er inkluderet i opholdet. Prisen afhænger blandt andet af kroens beliggenhed, type af værelse, samt hvad der er inkluderet. Er både morgenmad og aftensmad inkluderet i opholdet, vil prisen ofte være lidt højere.

Tager du på kroophold i Sønderjylland, kan du nyde et dejligt og afslappende ophold med god, traditionel kromad. Gå en tur i området og nyd de skønne omgivelser, eller tag på udflugt til et af de mange historiske og kulturelle udflugtsteder, der er i Sønderjylland.

Du kan sagtens finde en kro i Sønderjylland, der tilbyder romantiske kroophold for to. Find det kroophold, der passer jer bedst, og som kan danne rammer for den perfekte romantiske oplevelse.

Alle ophold

Hotelophold
Kroophold
Spaophold
Sommerhus ophold
Gaveidéer
Specialophold
Skandinaviske ophold
Naturophold