Hotelophold

Tæt
Find Nearby Rediger markør lokation Få rutevejledning

Mere om hotelophold

Trænger du til at få én på opleveren? Eller måske bare til at få følelsen af ferie igen? Travle hverdage med pligter, møder og deadlines er der ikke meget tid til frihed og afslapning. Uanset om du vælger et hotelophold i Danmark eller et hotelophold i udlandet, så behøver du ikke booke et ophold med mange overnatninger på hotellet, for at føle du er på ferie. Et weekendophold med nye omgivelser og oplevelser skaber hurtigt og nemt fornemmelsen af ferie og frihed. Vi har derfor i samarbejde med vores partnere samlet de bedste ophold et sted, så du slipper for at bruge tid på at søge. Derudover kan du finde hotelophold, som indebærer andre aktiviteter også som for eksempel: spa ophold, middag for 2, golf ophold eller lignende.

Hvad er et hotelophold?

Et hotelophold er lige præcis, hvad navnet siger. Det er nemlig et ophold på et hotel. Det vil sige, at et hotel tilbyder gæster, at de kan overnatte på et værelse i et specifikt antal nætter mod betaling. På nogle hoteller er det også muligt at tilkøbe andre ydelser som for eksempel massage, rensning af tøj m.m. Dog er et hotelophold så meget mere end blot en enkelt eller flere overnatninger. Det er en gylden mulighed for at komme lidt væk og bare sætte dig selv i centrum. Når du er på et hotelophold, skal du ikke tænke på at lave mad, vaske op, gøre rent og alle de andre daglige gøremål. Alle disse ting klarer hotellets personale for dig.

Du kan både tage på et hotelophold for 2, men du kan også vælge et hotelophold med børn. På et hotelophold med børn kan I som familie virkelig få noget kvalitetstid sammen, da I bare skal tænke på at nyde hinandens selskab og lave ting, som I alle sammen elsker. Udover at du kan tage på et hotelophold, kan du også vælge at bruge dine fridage på et kroophold, et slotsophold, et golfophold eller et ophold på et spahotelNår du har fundet ud af præcis, hvad du vil have, at dit hotelophold skal indeholde, har du den bedste chance for at ende med et ophold, du kommer til at nyde i fulde drag. Det gør også, at du ikke skal kigge på samtlige hotelophold, da du kan sortere de ophold fra, der ikke har dine ønsker på programmet.

Hvad koster et hotelophold?

Hvad et hotelophold koster er meget forskelligt, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Du kan derfor sagtens finde et billigt hotelophold lige såvel, som du kan finde et dyrt hotelophold. Et hotelophold kan koste alt fra omkring lidt under 1.000 kroner til flere tusinde kroner. Prisen afhænger først og fremmest af, hvor mange der er med på opholdet samt antallet af overnatninger. Et hotelophold for 2 med middag med en overnatning koster eksempelvis mindre end et hotelophold for 4 med to overnatninger.

En anden faktor, der også kan have en indflydelse på prisen, er beliggenheden. Det kan eksempelvis være dyrere at booke et hotel i København i stedet for et hotel i Hobro. Selv i et område som København skal du være opmærksom på, at der kan være en stor forskel på, hvad en overnatning koster. Derudover kommer prisen an på, hvad hotelopholdet indeholder. Er der både en aftenmenu og morgenmad inkluderet i prisen? Er der spa- og wellnessfaciliteter eller lignende til fri afbenyttelse? Sidst, men ikke mindst, kan der ydermere være en prisforskel i forhold til, om du er afsted i hverdagene eller i weekenden. Har du brug for at få en eksakt pris for et hotelophold et givent sted, bør du gå ind på et specifikt hotel. Herefter kan du få et indblik i hotellets priser.

Det kan du opleve på et hotelophold

Der er rigtig mange ting, du kan opleve, når du er på et hotelophold. Først og fremmest får du lækker mad, hvis du har betalt for et ophold, hvor maden er inkluderet. Typisk vil der være en overdådig morgenbuffet, hvor du kan vælge lige, hvad du gerne vil spise. Det kan være alt lige fra æg og bacon til pandekager og forskellige morgenmadsprodukter. Aftenmenuen kan være en 3-retteres menu, en 6-retteres menu eller lignende. Du kan i hvert fald være sikker på, at du ikke kommer til at sulte. Hvordan menuen er sammensat, afhænger af, om du er på et hotel med gourmetmad, eller om du er på et helt almindeligt hotel.

Sådan finder du det bedste hotelophold

Der er et par overvejelser, du bør gøre dig, når du er på udkig efter et hotelophold. Det gælder nemlig om at finde det bedste hotelophold for dig. Du skal jo gerne have en dejlig oplevelse at huske tilbage på. Derfor bør du starte med at finde ud af, hvad du gerne vil have ud af dit hotelophold.                                                     

Når det kommer til denne type ophold, finder du ikke et entydigt svar på, hvad der er det bedste. Hvad din kollega synes er det perfekte hotelophold, er måske slet ikke det perfekte for dig. Mens du måske går efter et billigt hotelophold i en større by, er andre mere til et hotelophold med massage i landlige omgivelser. For at du ender med et hotelophold, der lever op til dine forventninger, skal du spore dig ind på, hvad opholdet skal indeholde. Skal det være et hotelophold med middag, eller ønsker du et hotelophold med middag og vin? Det kan også være, at du foretrækker et hotelophold med wellness. Det er helt op til dig. Du kan også nyde at opholde dig på værelset for at slappe af med en god bog, eller du kan sidde i baren for at få en kølig drink eller en øl. Er du på et hotel, hvor der er forskellige lækre faciliteter, kan du ydermere benytte dig af disse. Det kan dog forekomme, at du skal betale ekstra, hvis du vælger at få en massage på hotellet. Har du lyst til at bevæge dig udenfor hotellets område, kan du få en masse andre oplevelser med dig hjem i kufferten. Du kan søge på internettet efter seværdigheder, attraktioner og oplevelser i nærheden af, hvor du bor. Gør du dette, får du mange forslag til, hvad du kan lave.

Det kan eksempelvis være:

  • Udforske en kirke
  • Besøge et museum
  • Tage til stranden
  • Udnytte mulighederne for shopping
  • Forskellige naturoplevelser
  • Nærstudere gallerier, keramikværksteder m.m.
  • Hygge dig i en forlystelsespark eller i en dyrepark
  • Og meget mere

Tag din firbenede ven med på et hotelophold

Er du og din hund bedste venner, og er det svært for jer at være adskilt? Det betyder ikke, at du aldrig kan komme på et hotelophold. Det er nemlig muligt at komme på et hotelophold med hund mange steder. Det skal dog bemærkes, at det er ikke alle hoteller, der tillader dette. Har du brug for at tage din hund med på dit ophold af en eller anden grund, bør du altid tjekke, om det er tilladt, inden du tager afsted. Du kan typisk se på et hotels hjemmeside, om stedet accepterer, at du medbringer din hund.

Når du har fundet et egnet ophold for dig og din hund, så husk at informere hotellet om, at du tager din hund med. Du kan eventuelt ringe til hotellet efter, at du har foretaget en online booking. Du skal være opmærksom på, at der er hoteller, som opkræver et beløb for din hund enten pr. nat eller pr. hotelophold. Der kan ligeledes være særlige regler, når du har din hund med. Du skal derfor sætte dig ind i disse regler således, at du på forhånd ved, hvad du må og ikke må. Det kan eksempelvis være, at det ikke er i orden at efterlade din hund alene på værelset, eller at hunden ikke må komme med i hotellets restaurant.

Nyd nytåret på et hotelophold

Ved du ikke, hvor du skal holde nytår i år? Hvorfor så ikke tage på et nytårsophold på et hotel? Nytårsaften er nemlig en helt særlig dag, hvor hotellerne har gjort noget ekstra ud af menuen og omgivelserne. Det kan hurtigt blive meget sjovere og hyggeligere end at sidde derhjemme. Der er faktisk mange, som har gjort det til en tradition at holde nytår på et hotel, da det er nemmere for alle. På et hotel er du sikret en dejlig aften, hvor du ikke selv skal bruge en masse tid i køkkenet eller på at rydde op efterfølgende.

Vil du gerne fejre en fantastisk nytårsaften, så bør du pakke kufferten med dit fineste nytårstøj og tage din partner eller en ven under armen. I kan også sagtens tage en hel gruppe afsted, hvis I ønsker det. Det er bare med at finde et rart hotel, hvor der bliver serveret lækker mad og vin. Desuden er det værd at kigge efter et hotel, hvor der er mulighed for at danse til langt ud på natten. På et hotelophold kan du møde nye mennesker, som du kan få en hyggelig sludder med. Når det bliver midnat, kan I alle ønske hinanden et godt nytår med champagne og kransekage.

Ofte stillede
spørgsmål

Nej, der findes ikke kun hotelophold i Danmark. Ikke nok med at du kan komme på danske hotelophold, kan du også tage på et hotelophold i Tyskland, et hotelophold i Sverige og mange andre steder. Det vil sige, at uanset hvilket land du rejser til, kan du finde et hotelophold. Du kan altså tage på et weekendophold eller på en ferie i alle lande med et hotelophold.

Et kro- og hotelophold er et ophold, som du kan tage på for at nyde din weekend, dine fridage eller din ferie. Når du tager på et kro- eller hotelophold, bor du på enten en kro eller et hotel. Det er stort set den eneste forskel, der er på de to typer af ophold.

Der er flere og flere hoteller, som er blevet opmærksomme på, at de skal have ladestik til elbiler. Det er dog langt fra alle, der har det endnu. Du bør derfor klikke dig videre til et hotels hjemmeside for at finde ud af dette. Du kan også altid kontakte et hotel via telefon eller mail for at få oplyst, om de har et ladestik.

Du betaler typisk for dit hotelophold ved afrejse. På dette tidspunkt får du en samlet regning for dit hotelophold og dine tilkøb i form af drikkevarer m.m. Du skal i langt de fleste tilfælde oplyse dit kreditkortnummer allerede, når du booker opholdet. Der bliver dog ikke trukket penge på din bankkonto på dette tidspunkt.

Dette varierer fra hotel til hotel. Typisk er det et sted mellem kl. 10 og kl. 12, men det er ikke sikkert. For at sikre at du forlader hotellet rettidigt, kan du som regel se afrejsetidspunktet på et hotels hjemmeside. Desuden kan du altid få hjælp af receptionisten, hvis du er i tvivl om noget.

Alle ophold

Hotelophold
Kroophold
Spaophold
Sommerhus ophold
Gaveidéer
Specialophold
Skandinaviske ophold
Naturophold