Forside » 3 skønne og anbefalede kroophold i Jylland

Tre skønne og anbefalede kroophold i Jylland

Kroophold i Jylland

Når du trænger til et afbræk i hverdagen, hvorfor så ikke besøge et af de skønneste steder i Danmark til et kroophold i Jylland? På de gamle kroer fordelt over det ganske danske land emmer det af historie og hygge, som du kan træde direkte ind i, når du besøger dem.

Vi har udvalgt 3 af de bedste kroophold i Jylland, der hver især byder på noget unikt og interessant. Du kan derfor blive meget klogere mulighederne for en skøn oplevelse på dansk jord – og måske bliver du fristet til at opleve det helt selv.

Tre skønne oplevelser i Jylland

Vi har her præsenteret 3 skønne kroophold i Jylland, hvor der er noget for enhver smag. Kroerne ligger forskellige steder i Danmark og byder på forskellige oplevelser i forskellige prisklasser. Nu kan du finde det ophold, der passer til både dit gemyt og pengepung.

Hvis budgettet er lidt stramt, er det klassiske kroophold et godt udgangspunkt for en dejlig overnatning i det sønderjyske. Her er der både god mad, dans og musik på menuen.

– Det klassiske valg –

Låsby Kro – 2 personer

Låsby kro

kr. 754,00

Låsby Kro er et 3-stjernet hotel, som ligger i Låsby i Østjylland. Hotellet ligger ca. 30 minutters kørsel fra Århus, som byder på mange seværdigheder, natteliv og gode shoppingmuligheder. I Aarhus ligger bl.a. ARoS kunstmuseum og Ridehuset, som ofte afholder diverse kulturelle arrangementer. Derudover ligger Himmelbjerget omkring 20 minutters kørsel væk. Forlystelsesparkerne Lalandia og Legoland er begge omkring 1 times kørsel fra hotellet.

Låsby Kro og Hotel har 26 standardværelser, 11 businessværelser og 5 VIP-værelser. Fælles for alle værelsestyper er, at de alle har eget badeværelse, toilet, fjernsyn, radio, telefon og gratis WiFi. Nogle værelser har minibar.

Rygning er ikke tilladt på hotellet, samtidig med at det er allergivenligt. Der er dog to værelser, hvor det er tilladt for kunder at havde dyr med. Check ind er fra kl. 14 til 22., og check ud er frem til kl. 11. Hotellet har sin egen restaurant, som har særligt fokus på traditionelle danske retter såvel som Fine Dining. Der er mange forskellige musik event på kroen i løbet af året.

– Det gastronomiske valg –

Gastronomisk ophold i Silkeborg – 2 personer

Gastronomisk Ophold I Silkeborg - Rejse og Ophold - GO DREAM

kr. 2.199,00

Nyd et skønt gastronimiskophold for 2 med forkælelse for både sjæl og smagsløg. På Hotel Papirfabrikken i Silkeborg med udsigt over Gudenåen og Silkeborgsøerne venter jer en fantastisk oplevelse.

I vil med dette ophold både få lov til at slappe af i dejligt dobbeltværelse, nyde de smukke omgivelser og blive kræset for med gastronomi i højeste klasse fra hotellets berømte Restaurant Michael D., der repræsenterer ét af Midtjyllands bedste køkkener.

Hotel Papirfabrikken er et stilfuldt og moderne indrettet 4-stjernet hotel. Hotellet ligger i smukke naturomgivelser lige ned til Gudenåen og byder på en førsteklasses udsigt til blandt andet Hjejlen og forbipasserende kanoer og kajakker.

På hotellet bliver I indlogeret i et smagfuldt indrettet standard dobbeltværelse med alle de faciliteter, der hører til et 4-stjernet hotel. 

Køkkenet er kendt for sin spændende, moderne gastronomi, der henter inspiration i det franske køkken, og jeres 5-retters menu vil være sammensat efter årstiden og fremstillet af sæsonens mest udsøgte råvarer.

– Det atypiske valg –

Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky

kr. 2.290,00

Er du til verdens bedste whisky, lækkert hotel & smuk natur? Så er dette ophold lige noget for dig! Efter indlogering på Hotel Skjern går turen til Stauning Whisky, hvor I skal med på rundvisning i produktionen og høre historierne om den dansk producerede whisky, men naturligvis også dufte, se og smage. Hotel Skjern ligger midt i byen, lige ud til byens torv og den hyggelige gågade. Uden for byen er det muligt at nyde naturen i Skjern Enge, det flade terræn omkring Ringkøbing Fjord og klitterne ved Vesterhavet. Tilbage på hotellet kan I om aftenen nyde en 3- eller 5-retters menu i Restaurant stuen Th. Morgenen derpå serveres der en stor morgenbuffet med alt godt til ganen.

Når I ankommer vil kromanden stå klar med waders og spande, for I skal på østerssafari og indsamle limfjordsøsters og muslinger direkte fra Limfjordens vande. I lærer de forskellige spiselige muslinger og østers at kende, hvordan man bruger en østerskniv, mens I får masser af frisk luft og kan samle appetit til aften.

Når I kommer tilbage fra den hyggelige tur ud i det blå, vil kokken tage over og trylle jeres indsamlede østers om til forretten. Der vil hertil blive serveret mousserende vin, der kickstarter en lækker 5-retters gourmetmiddag.

Overnatningen foregår på et hyggeligt dobbeltværelse på kroen. I vågner op til en morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter på kroen med kig direkte til fjorden.

Opholdet er oversigtens dyreste, men der er også kræset ekstra for den gode oplevelse med både østerssafari og middag til aften. Tambohus Kro & Badehotel tilbyder interessante kroophold i Jylland, der har lidt ekstra at byde på til dem, der gerne vil overraskes.

Tag på oplevelse i Danmark med kroophold i Jylland

Danmark er smukt med bølgede bakker, skov og hav, så hvorfor ikke udnytte de betagende omgivelser, når du trænger til at komme væk hjemmefra? Med et kroophold i Jylland har du rig mulighed for at blive overrasket over lokalområderne, de spændende specialiteter.

Fra toppen af Skagen til grænsen i syd er der mange oplevelser i Jylland. Det er bare at køre ud i det blå, for overnatningen kan nemt klares på en kro. Traditionen for kroer langs landevejen og ved færgelejerne betyder, at de historiske steder endnu den dag i dag tilbyder et varmt måltid mad og muligheden for at overnatte. Det er dog bedst, hvis du forinden har bestilt overnatningen, så du ved, de står klar med en nyredt seng.

Du kan holde øje med kroophold i Jylland på tilbud, hvor der kan være penge at spare, hvis du er på udkig efter et billigt kroophold i Jylland. Uanset dit budget, så byder Danmark på skønne oplevelser på kroerne, der stadig ligger spredt strategisk udover det danske landskab.